Dacă va reuși să promoveze în Liga 1

Săgeata Stejaru vrea să joace meciurile de acasă pe stadionul "Farul"

3203
Săgeata Stejaru vrea să joace meciurile de acasă pe stadionul
Conducerea clubului de fotbal Săgeata Stejaru (Liga a 2-a) a trimis o adresă către Direcția pentru Sport a Județului Constanța, prin care solicită ca, în caz că va reuși promovarea în Liga 1, să poată disputa meciurile de pe teren propriu pe stadionul "Farul".
"Conform regulamentului, echipele care termină turul Ligii a 2-a pe primele cinci poziții au obligația de a înainta către Federația Română de Fotbal, până la sfârșitul lunii martie, dosarul de licențiere, iar una dintre prevederi este aceea de a juca pe un teren omologat pentru primul eșalon. De aceea, conducerea clubului a făcut o cerere către DSJ, ca, în caz de promovare, Săgeata să poată evolua pe stadionul Farul. Rămâne de văzut ce decizii se vor lua, trebuie discutat și cu patronii Farului, totul fiind în funcție de echipele care vor promova. Cert este că Săgeata ar vrea să joace la Constanța. Ținem pumnii și Farului, ar fi foarte bine pentru fotbalul dobrogean să aibă două echipe în Liga 1", a declarat, pentru "Cuget Liber", ofițerul de presă al clubului din Stejaru, Cătălin Donose.
Săgeata Stejaru are legături multiple cu municipiul Constanța. Mulți dintre acționarii clubului își desfășoară afacerile la Constanța, jucătorii au instalat cartierul general la Hotel Royal, iar echipa se antrenează pe stadionul "Portul". Practic, la Stejaru se merge doar la meci.
În momentul de față, Săgeata Stejaru ocupă locul patru în clasamentul Ligii a 2-a, Seria I, cu 35 de puncte și +8 la "adevăr". Primele trei poziții sunt ocupate, în ordine, de Victoria Brănești (39 p), Sportul (36 p) și FC Farul (35 p, +5).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8436 secunde