Săgeata vrea promovarea, și victoria cu Slobozia

265
Săgeata vrea promovarea, și victoria cu Slobozia - minge-1348178435.jpg
Neînvinsă în actuala ediție a campionatului, dar aflată pe locul trei în clasament, Săgeata Năvodari dorește o victorie în meciul de pe teren propriu, programat sâmbătă, cu Unirea Slobozia.


"Va fi un meci cu o echipă bună, care a remizat la Brăila, însă valoric suntem peste ei din toate punctele de vedere. Va trebui să câștigăm pentru a ne menține pe locurile fruntașe. Ne deranjează schimbările zilelor în care jucăm, pentru că nu sunt anunțate din timp, și nu ne putem face un program clar", a declarat antrenorul Săgeții, Aurel Șunda, care a adăugat că unul dintre jucătorii săi ar putea avea mari probleme de sănătate: "Nu ne vom putea baza pe fundașul Florin Popa, care este suspect de hepatită și s-ar putea să lipsească o perioada lungă de timp". 
Cu toate astea, jucătorii sunt optimiști și conștienți de treaba pe care o au de făcut: obținerea punctelor. 
"Va fi o partidă grea, dar valoarea lotului ne obligă să câștigăm pentru a ne mulțumi suporterii. Îmi doresc foarte mult să promovez cu Săgeata, să revin în primul eșalon. Echipele din fruntea clasamentului și-au depus deja candidatura la promovare, dar pot apărea și alte surprize", a declarat fundașul Sergiu Bar. 
Conform informațiilor furnizate de ofițerul de presă al Săgeții, Cătălin Donose, meciul Săgeata - Unirea Slobozia se va disputa sâmbătă, de la ora 13.00, și va fi transmis în direct de Dolcesport 2. Intrarea spectatorilor va fi gratuită.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4864 secunde