Sala de sport "Dan Spătaru", inaugurată la Medgidia

838
Ieri, a avut loc inaugurarea noii Săli de sport din Medgidia, clădire care va purta numele "Dan Spătaru". Primarul Marian Iordache a tăiat panglica inaugurală, în prezența mai multor elevi, nerăbdători să joace fotbal.

Locația noii Săli de sport de la Medgidia este pe strada Dezrobirii, lângă Școala nr. 2 "I.L. Caragiale". Amplasamentul a fost ales aici, deoarece, în zonă, sunt trei unități de învățământ care nu au spațiu corespunzător pentru desfășurarea activităților sportive.
Construcția sălii este realizată din structură metalică exterioară cu finisaj vopsitorie, panouri perime-trale de închidere și învelitoare multi-strat, ușoare. Anexele pentru spor-tivi cuprind patru vestiare, două grupuri sanitare pentru fete și două pen-tru băieți, un grup sanitar pentru persoanele cu handicap, cabine de duș.
Dimensiunea sălii este de 26,96 x 48, iar suprafața terenului de joc - 40x20, executată din covor turnat bistrat. Sala are o capacitate de 153 locuri - plus două locuri pentru persoane în scaun cu rotile - și poate găzdui meciuri de handbal, baschet, fotbal și volei.
Conform unui comunicat al Departamentului Comunicare al Primăriei municipiului Medgidia, valoarea investiției este de 2.615.475,04 lei, fonduri alocate de CNI, iar cheltuielile legate de sistematizarea pe verticală, alimentarea cu apă, canalizare, termie, în valoare de 200.000 lei, au fost suportate de administrația locală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5353 secunde