Samara a bătut-o iar pe Wenling Tan Monfardini

316
Samara și Hârâci, alături de antrenorul Viorel Filimon, au început turneul Pro Tour din Japonia, de la Yokohama. Întrecerea este prima care se desfășoară după sistemul de joc care va fi folosit la JO de la Beijing.
Pe echipe, România a pierdut în "16"-imi, 0-3 cu SUA, formație formată însă numai din sportive asiatice. Rezultatele constănțencelor au fost: Hârâci - Jun Gao 1-3 și Samara / Hârâci - Crystal Xi Huang / Jun Gao 2-3. Dacă învingeau, româncele (cele două constănțence și Dana Dodean) jucau în optimi cu Singapore.
În grupele preliminare de simplu, Samara s-a clasat pe locul secund, după o înfrângere (1-4 cu Zhen Cao, China) și o victorie (4-2 cu Wenling Tan Monfardini, Italia), astfel că a mai avut șansa unui meci pentru a ajunge pe tabloul principal, ieri, contra lui Elke Schall (Germania), pierdut însă cu 0-4. Eliza o învinsese pe Wenling Tan și la turneul preolimpic de la Nantes, demonstrând că succesul de atunci nu a fost întâmplător.
Tot în grupa preliminară, Hârâci a înregistrat trei înfrângeri, netrecând de această fază: 1-4 cu Elke Schall, 3-4 cu Jung Hyun Kim (Co-reea) și 2-4 cu Haruna Fukuoka (Japonia).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6213 secunde