Sâmbătă, aflăm campioana Cupei Regelui la rugby

393
Sâmbătă, aflăm campioana Cupei Regelui la rugby - sambata-1535128235.jpg

Articole recomandate

Cupa Regelui, prima competiție din sezonul 2018-2019 al primului eșalon valoric din rugby-ul românesc, își va desemna, sâmbătă, noua campioană, propunând o finală inedită între două echipe din Capitală, CSA Steaua și CSM București, potrivit unui comunicat remis Agerpres.

După zece ani în care, indiferent de competiție, provincia a avut cel puțin o reprezentantă în finală, ultimul act al Cupei Regelui va fi o confruntare fără vreo echipă din afara Bucureștiului. Ultima dată când bătălia pentru trofeele competițiilor interne, campionat și cupă s-a dat fără implicarea echipelor din provincie a fost în sezonul 2007-2008, atunci, atât în Cupă, cât și în campionat, victoria revenind celor de la Dinamo București.

Pentru a ajunge în finala Cupei Regelui, CSA Steaua a învins pe CSM Știința Baia Mare cu 32-28, iar CSM București a trecut de Timișoara Saracens, scor 31-8.

În această competiție, Cupa Regelui, "militarii" au adunat până în prezent două medalii de argint, iar "tigrii", una de bronz.

Meciul se va disputa pe stadionul "Arcul de Triumf", de la ora 19.00.

Cele două învinse din semifinale, Baia Mare și Timișoara, își vor disputa finala mică, programată tot sâmbătă, la Cluj, pe terenul "Iuliu Hațieganu", de la ora 17.00.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3639 secunde