Sâmbătă, start al Campionatului Constanței la squash

171
Sâmbătă, start al Campionatului Constanței  la squash - sambata-1412354842.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, la complexul West Side din incinta Maritimo, se reia Campionatul Constanței la squash, ediția de toamnă 2014. S-au înscris 10 sportivi în Divizia A (primii 8 din campionatul precedent, plus nou promovații Florin Gulimănescu și Lili Constantinescu, singura fată din competiție!), 8 la Divizia B și tot 8 la Divizia C. Sistemul de joc este tur - retur, fiecare cu fiecare.

Astfel, începând cu această săptămână și până la sfârșitul lunii octombrie, în fiecare week-end, la West Side, partidele vor avea loc în intervalul orar 11.00-15.00. La începutul lunii decembrie, în funcție de punctele acumulate, primii opt sportivi din Divizia A vor intra în play-off, unde vor lupta pentru titlul de campion al Constanței. Ultimii doi participanți din prima divizie vor retrograda în B. Același lucru este valabil și pentru celelalte două categorii: primii doi din B vor avansa în A, iar ultimii doi vor trece la C, iar cei doi participanți cu puncte mai multe din divizia C vor accede în B.

Directorul de turneu este Ilie Bănică, iar litera regulamentului va fi aplicată de o comisie din care fac parte Răzvan Țurlea, Vlad Roman și Ilie Banică.

v v v

Constănțeanul Răzvan Țurlea a participat, recent, la turneul de racketlon de la Brașov, unde s-a clasat pe locul I, la categoria avansați.

Țurlea a mai participat și la Cupa Wilson Aerosquash, de la Băneasa, alături de Ilie Bănică. Din totalul de 69 de jucători (A, B, C și feminin), Țurlea s-a clasat pe locul șapte, la divizia A, iar Bănică, pe locul șase, la divizia B.

Următorul turneul național de squash este programat în perioada 10-12 octombrie, la Brașov. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0169 secunde