Dinamo București - HCM Constanța, în Liga Națională de handbal masculin

Șampanie sau distonocalm

731
Marele derby al Ligii Naționale de handbal masculin, dintre Dinamo București și HCM Constanța, se desfășoară astăzi, de la ora 19, la Sala "Lucian Grigorescu" din Capitală. Partida, restanță din etapa a 22-a de campionat, poate aduce răspunsul la întrebarea "Cine va câștiga titlul?".

Aflați pe locul întâi în clasament, cu 36 de puncte, constănțenii au la înde-mână două variante - victoria sau remiza - pentru a se pregăti de sărbătoare, în timp ce dinamoviștii (2, 33 p) sunt obli-gați să obțină ambele puncte pentru a se menține în lupta pentru cununa cu lauri.
Un succes al bucureștenilor ar complica destul de mult lucrurile. Până la finalul campionatului, au mai rămas de jucat patru etape și, cel puțin teoretic, atât HCM, cât și Dinamo vor obține punctaj maxim în următoarele trei runde. Totul s-ar decide, astfel, chiar în etapa de sfârșit de sezon, când vor avea loc două meciuri șoc: Steaua - HCM Constanța și Dinamo - UCM Reșița.
Antrenorii formației de pe litoral, Zoran Kurteș și Eden Hairi, vor să rezolve situația încă de astăzi, mai ales că se vor putea baza pe toți componenții lotului. Eliminați din Cupa Cupelor, Laurențiu Toma și compania își vor concentra forțele asupra principalei întreceri interne, câștigarea titlului fiind obiectivul cel mai important al stagiunii.
Tot astăzi, se mai joacă o altă restanță din etapa a 22-a a Ligii Naționale, Știința Bacău - U Cluj.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8833 secunde