Sărutul care a scandalizat lumea sportului

131
Sărutul care a scandalizat lumea sportului - sarut24991100-1376837888.jpg

Articole recomandate

Două atlete din Rusia s-au sărutat pe podium după ce au câștigat medalia de aur la proba de 4 ori 400 de metri. Sportivele și-au arătat astfel susținerea față de comunitatea gay din Rusia, care nu mai are voie să se manifeste în public. Gestul fetelor vine la două zile după ce Elena Isinbaieva, cea mai cunoscută atletă din Rusia, a anunțat că este de partea autorităților, scrie realitatea.net.


Xenia Rizova și Tania Firova s-au sărutat după ce au primit medaliile de aur pentru victoria de la proba de 4 ori 400 de metri sprint. A fost un gest sfidător la adresa autorităților.


Campionatului Mondial de Atletism are loc chiar la Moscova, iar în iunie autoritățile au interzis propaganda homosexualității. Legea din Rusia a iscat dezbateri aprinse, mai ales în perspectiva apropierii Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Soci, din 2014.


Surprinzător pentru presa din întreaga lume, multipla campioană la săritura cu prăjina, Elena Isinbaieva, a condamnat atât relațiile homosexuale, cât și propaganda în favoarea acestora.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 29 Iulie 2013
Stire din Diverse : Beneficiile sărutului
Pagina a fost generata in 0.5333 secunde