Şase constănţeni vor participa cu naţionala României la Europenele de rugby U18

171
Şase constănţeni vor participa cu naţionala României la Europenele de rugby U18 - 24413286910159592316248270451484-1633088615.jpg

Articole de la același autor

Naţionala de rugby juniori U18 a României va participa, între 2 şi 10 octombrie, la Campionatul European, ediţia de anul acesta fiind organizată la Kaliningrad (Rusia).

În urma stagiului de selecţie şi pregătire care a avut loc la CSN Snagov, staff-ul tehnic a stabilit lotul de 26 de jucători ce vor evolua în Rusia - 15 în pachetul de înaintare şi 11 pe linia de trei-sferturi. Dintre aceştia, şase sunt legitimaţi la LPS „Nicolae Rotaru” Constanţa: Călin Ion (pilier), Marian Bodorin (taloner), Mihăiţă Robert Pîntea (linia a II-a), Marius Nazîru (linia a III-a), Alexandru Sava (mijlocaş la grămadă) şi Răzvan Călin (fundaş/aripă).

„Toată lumea aşteaptă participarea la Campionatul European, va fi prima competiţie după doi ani. Eu sunt foarte optimist şi cred în aceşti copii, cred în munca noastră, ne dorim să reprezentăm cu mândrie România.

În vremurile acestea tulburi pe care le trăim, marcate de pandemia Covid-19, vreau să mulţumesc federaţiei că a făcut acest efort ca noi să stăm în cantonament şi să mergem la turneu. În alte timpuri, poate că ar fi fost ceva normal, însă acum este un efort de apreciat.

Covidul este un stres permanent pentru noi şi pentru copii, iar acest lucru pot spune că la rugby face lucrurile extrem de grele, pentru că aici este nevoie de socializare, de făcut lucruri în echipă”, a declarat, pentru site-ul oficial al Federaţiei Române de Rugby, antrenorul principal al „stejăreilor”, Marius Tincu.

La Campionatul European U18 de la Kaliningrad participă opt echipe, alături de România aflându-se Georgia, Spania, Portugalia, Rusia, Belgia, Ţările de Jos şi Cehia.

România va debuta duminică, 3 octombrie, ora 14.30 (ora României), cu Spania, celelalte partide din sferturi fiind Portugalia - Țările de Jos, Rusia - Belgia, Georgia - Cehia. Toate meciurile sunt transmise în direct pe Rugby Europe TV.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Rugby / Rugby Romania

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3788 secunde