Schimbare majoră la CFR Cluj. Ce decizie a fost luată

136
1
Schimbare majoră la CFR Cluj. Ce decizie a fost luată - cfrcluj-1449320534.jpg

Articole recomandate

Clubul de fotbal CFR Cluj a renunțat la serviciile antrenorilor Francisc Dican și Dan Matei, după remiza înregistrată pe teren propriu în fața formației Concordia Chiajna (0-0), vineri seara, în primul meci al etapei a 21-a a Ligii 1.

Gruparea clujeană, care nu a înregistrat nicio victorie în ultimele cinci meciuri disputate, ocupă în acest moment locul 9 în clasament, la cinci puncte distanță de ultimul loc care asigură participarea la play-off.

"Clubul CFR 1907 Cluj a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relațiilor contractuale cu antrenorii Feri Dican și Dănuț Matei. Dorim să le mulțumim pentru tot efortul depus într-o perioadă deloc ușoară a clubului nostru și le urăm mult succes în continuare", se precizează într-un comunicat dat publicității sâmbătă de CFR Cluj.

Comentează știrea

Cosmin
5 decembrie 2015
Cum sa castigi bani pe net!

Cum sa castigi bani pe net! Merita sa folosesti aceasta sansa! Acum s-a lansat un exceptional curs online GRATUIT care te invata foarte repede cum sa castigi bani pe net! Cursul il primesti GRATUIT, pe adresa ta de email, sub forma de informatii pas cu pas, foarte clar explicate. Vei reusi sa inveti foarte usor cum sa castigi bani pe net! Cere acum mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7749 secunde