Aurel Șunda:

"Schimbarea regulamentului ne-a afectat psihic"

441
Antrenorul principal al Săgeții Năvodari, Aurel Șunda, a subliniat progresul substanțial pe care l-a înregistrat echipa sa în acest campionat.
"Săgeata a arătat ca o formație puternică. Ne-am aflat permanent în lupta pentru promovare, dar, din păcate, ni s-a interzis acest drept. Aceasta-i România, acestea sunt legile. Schimbarea regulamentului la jumătatea campionatului ne-a afectat în plan psihic, de aceea am clacat la unele meciuri importante, pe care
le-am pierdut neașteptat. La sfârșitul campionatului, se va face o analiză, o evaluare a întregului sezon, după care acționarii vor stabili obiectivul și viitorul echipei. Eu iau în calcul orice ofertă, o analizez și voi stabili proiectele pentru viitor", a declarat Șunda.
Săgeata susține ultimul meci din acest sezon sâmbătă, de la ora 11, pe terenul Dunării Galați. Aurel Șunda abordează această partidă cu efectivul complet, neavând jucători suspendați sau accidentați.
"Sper ca și în ultima confruntare din acest campionat să facem o figură frumoasă și să câștigăm", a declarat principalul formației din Năvodari.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 26 Mai 2011
Stire din Sport : "Speranța moare ultima"
Pagina a fost generata in 0.2194 secunde