Scrimă / Ana Maria Popescu susţine proiectul amenajării unei noi săli de scrimă

118
Scrimă / Ana Maria Popescu susţine proiectul amenajării unei noi săli de scrimă - 1-1640598473.jpg

Articole de la același autor

Campioana olimpică la scrimă Ana Maria Popescu şi Federația Română de Scrimă susțin proiectul amenajării unei săli de scrimă în Sectorul 3 Bucureşti.

Proiectul a fost lansat public în cadrul unei conferințe de presă la care au participat Ana Maria Popescu, secretarul general al Federației Române de Scrimă, Roxana Bârlădeanu, și reprezentanţi ai administraţiei publice din Bucureşti. Demararea proiectului depinde de aprobarea în ședința de consiliu local.

„Ideea unei noi săli de scrimă ne-a venit mie și colegilor mei din Federația Română de Scrimă cu mulți ani în urmă, deoarece sala existentă este neîncăpătoare.

Problema cea mai mare este că, după ce s-au ridicat restricțiile, acea sală trebuia rezervată pentru loturile naționale și primii care au avut de suferit au fost copiii. Aceștia au fost nevoiți să se antreneze în parcuri.

Avem un campion național la categoria Under 17 care a câștigat medalia de aur după ce luni bune nu a avut acces în sala de antrenament.

De aici a pornit ideea noastră de a cere ajutorul pentru amenajarea unei noi săli de scrimă. Îmi doresc să avem o nouă sală de scrimă în România. Cine știe, poate următorul campion mondial la scrimă va fi chiar de aici, din Sectorul 3”, a declarat Ana Maria Popescu.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Scrimă 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5252 secunde