Antrenorul Viitorului, Cătălin Anghel:

"Se cam umflaseră tricourile pe noi!"

724
1

Antrenorul divizionarei secunde FC Viitorul Constanța, Cătălin Anghel, a declarat, ieri, într-o conferință de presă, că se așteaptă ca adversara echipei sale din meciul de sâmbătă, Callatis Mangalia, să dea o replică puternică, pentru că vine după o schimbare pe banca tehnică.
"Toate meciurile dintre echipele constănțene sunt derby-uri, indiferent de locurile ocupate în clasament. Intervin mereu orgolii mari, rivalități și tot timpul rezultă meciuri disputate. În plus, ne așteptăm la o replică foarte puternică din partea Callatisului, mai ales că, în această săptă-mână, a schimbat antrenorul. În ceea ce privește ultimele noastre evoluții, consider că toți suntem vinovați. Așa cum ne-am asumat laudele la începutul campionatului, așa este normal ca acum să fim criticați. Trebuie să strângem rândurile și să lăsăm puțin tricourile să se dezumfle de pe noi, că erau un pic cam umflate. Este o situație mai grea, pentru că, în momentul în care joci slab, îți pierzi și încrederea. Trebuie să fim mai modești și să începem să fim o echipă, ceea ce n-am mai fost în ultimele două etape. Trei puncte, sâmbătă, ne pot readuce încrederea de care avem nevoie, ne vor da moral și sta-bilitate în clasament", a declarat tehnicianul Viitorului.
La rândul său, jucătorul Lucian Turcu a spus că echipa din Mangalia nu trebuie subesti-mată, chiar dacă ocupă ultimul loc în clasament: "Ne-am mai întâlnit, recent, în Cupa României, iar Callatis mi s-a părut o echipă agresivă. Trebuie să fim foarte atenți și să o tratăm cu seriozitate. Cred că meciul de sâmbătă este cel mai important de până acum și vrem să demonstrăm că adevărata noastră față este cea din debutul campionatului".
Meciul FC Viitorul - Callatis Mangalia, contând pentru etapa a șaptea a Ligii a II-a, Seria I, este programat mâine, de la ora 11.00, pe stadionul din Ovidiu.



Comentează știrea

Farist din Ovidiu
30 septembrie 2011
Hibridul Viitura

Farul va intra anul asta in prima divizie iar Viitura machedonului se va desfiinta.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3179 secunde