Se caută un Messi, la turneul de fotbal al Colegiului Național "Mircea cel Bătrân"

3036
Mâine, cu începere de la ora 8.45, pe terenul de sport al școlii anexă a Colegiului Național "Mircea cel Bătrân" (str. Nicolae Iorga), se vor desfășura partidele tradiționalului turneu de fotbal, la care participă elevii prestigioasei instituții de învățământ constănțene.
Ajuns, în 2010, la ediția cu numărul șapte, campionatul de fotbal face parte din seria evenimentelor cuprinse în programul Zilelor Colegiului Național "Mircea cel Bătrân".
"În concurs, vor intra nu-mai echipele din cursul gim-nazial. Am pregătit cupe, diplome, tricouri, dar și premii în bani pentru ocupantele locurilor I, II și III. De asemenea, vor fi premiați cel mai tehnic jucător, cel mai bun portar și golgeterul turneului", a declarat, pentru "Cuget Liber", organizatorul campionatului, prof. Mărțișor Hondrilă.
În cadrul Zilelor CNMB, în afară de întrecerile sportive (fotbal, volei), vor mai avea loc, în perioada 28-30 mai, concursuri pe diferite materii (matematică, geografie etc.), spectacole la sala SNC sau excursii în județ.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2632 secunde