Se desființează Champions League și Europa League?

353
Se desființează Champions League și Europa League? - siglachampionsleague-1339505959.jpg
Barcelona, Real Madrid, Man. United, Inter si Milan nu mai vor sa joace în Champions League. Bogații vor să-și facă liga lor, în care Steaua, ȚSKA Moscova, Zenit sau Șahtior ar fi interzise. Asta ar însemna o lovitura grea pentru săracii din estul Europei.

Miliardarul britanic, Rupert Murdoch (#106 miliardar în lume) a organizat o întâlnire la Milano, între cele mai importante cluburi ale Europei. Barca, Real, Milan, Inter și Napoli și-au trimis reprezentanții la consiliul care își propune să creeze o nouă super-ligă europeană. Ziarele din Spania scriu că Manchester United, Man. City, Chelsea, Arsenal sau Bayern sunt și ele de acord cu proiectul, care prevede excluderea cluburilor din planul al doilea al fotbalului din calculele de sute de milioane ale bogaților.

Unul dintre cei mai importanți oameni din media europeană, Murdoch intenționează să se ocupe de comercializarea drepturilor TV pentru noua competiție. Daca planul milionarilor este pus în aplicare, Champions League și Europa League vor dispărea pentru a-i face loc ligii în care estimările pentru veniturile anuale sunt de un miliard de euro, scrie sport.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.351 secunde