Concurs Sebe și Munteanu, în afara medaliilor, la Europene

239

Articole de la același autor

Echipele naționale de junioare și cadeți ale României la tenis de masă, din care au făcut parte și sportivii constăn-țeni Ana-Maria Sebe și Lucian Munteanu, de la LPS "Nicolae Rotaru" CSS - Farul, au ratat medaliile la Campionatul European de la Terni (Italia).
La junioare, România, cu Sebe în formație, a trecut de grupa preliminară (locul doi - 5 puncte), avansând în sferturi, unde a fost învinsă cu 3-1 de Ucraina și trimisă în turneul 9-16. În primul meci din această fază, tricolorele au bătut cu 3-2 Polonia, intrând în 9-12. O altă victorie, 3-2 cu Croația, le-a adus pe jucătoare în fața ultimei partide a fazei, cu Rusia.
În sferturi au ajuns și cadeții lui Munteanu, care, după grupe (locul trei - 4 puncte), a trebuit să mai joace un meci, cu Israel, pe care l-au câștigat cu 3-2. În sferturi, adversară a fost Anglia, în fața căreia românii au pierdut cu 0-3, căzând în lupta pentru locurile 9-16. Aici, partidele au fost: 3-2 cu Slovacia (avansare în 9-12), 3-2 cu Cehia și, ultimul meci, cu Croația.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6847 secunde