Selecționata Catalunyei a bătut cu 4-2 Argentina

466
Selecționata de fotbal a Catalunyei a învins cu 4-2 (1-0) echipa națională a Argentinei, într-un meci amical disputat pe stadionul "Camp Nou" din Barcelona, în fața a 53.000 de spectatori.
Dacă gazdele, conduse de antrenorul de legendă al Barcei, Johann Cruyff, ultima dată acum 13 ani pe banca tehnică a catalanilor, au început cu Victor Valdes - Bruno Saltor, Puyol, Oleguer, Capdevilla - Gerard Pique, Xavi, Busquets - Verdu, Bojan, Sergio Garcia, argentinienii au folosit o formulă inedită, cu multe nume noi, jucători tineri: Pozo - Alvarez, Otamendi, Demichelis, Papa - Pastore, Bolatti, Gago, Di Maria - Lavezzi, Higuain. Antrenor la Argentina a fost Hector Enrique, Maradona ispășindu-și în continuare suspendarea primită de la FIFA și urmărind meciul din tribună, după ce și-a cumpărat bilet de intrare.
Au mai evoluat Codina - Navarro, Serrano, Coro, Sergio Gonzalez, Hurtado, respectiv Datolo, Pareja, Banega, Salvio și Martin Palermo. Pe banca spaniolă s-au aflat și Gabri sau Fabregas, care nu au fost însă folosiți. Sud-americanii nu l-au avut în teren pe Messi, recent desemnat cel mai bun fotbalist din lume pe 2009, și nici pe Sergio Aguero, accidentat.
Golurile au fost marcate de Sergio Garcia (min. 44), Bojan (min. 56), Sergio Gonzalez (min. 70, din penalty), Hurtado (min. 76), respectiv Pastore (min. 63) și Di Maria (min. 71).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 24 Decembrie 2009
Stire din Sport : Rețeta fericirii
Joi, 24 Decembrie 2009
Stire din Sport : Raț ar putea ajunge la Real Madrid
Pagina a fost generata in 1.7296 secunde