Prima victimă în Liga 1

Selymes a fost demis de la Astra, după două etape

284
Selymes a fost demis de la Astra, după două etape - tibor1312218053-1312275888.jpg
Sorin MIHALACHE






Antrenorul formației Astra Ploiești, Tibor Selymes, a fost demis, ieri, împreună cu întreg staff-ul său tehnic, după o decizie a Adunării Generale a clubului prahovean, care a considerat că rezultatele echipei din ultima perioadă au fost slabe.
În comunicatul de presă semnat de președinte Adunării Generale a FC Astra Ploiești, Ioan Niculae, se menționează că bugetul clubului va fi diminuat cu trei milioane de euro, iar personalul administrativ va fi redus cu 25 la sută. De asemenea, noul staff tehnic va avea sarcina de a reevalua activitatea lotului de jucători ai Astrei Ploiești.
Astra a pierdut primele două meciuri din Liga I, 0-2, în deplasare, la CFR Cluj, și 0-1, pe teren propriu, cu nou-promovata Voința Sibiu.

Tibor Selymes, primul antrenor demis de la o echipă din Liga I în sezonul 2011 / 2012, a declarat, ieri, că nu i se pare normal să fie demis după doar două etape, precizând că nu a avut încă nicio întâlnire cu președintele Ioan Niculae.
"E normal să fiu dezamăgit, dar, dacă ei așa au gândit, înseamnă că nu sunt oameni. Încă nu m-am întâlnit cu domnul Ioan Niculae pen-tru a discuta rezilierea contractului. Sunt convins că vom ajunge repe-de la o înțelegere, pentru că nu sunt genul care să se țigănească", a spus Selymes.
Antrenamentul de ieri al echipei ploieștene a fost condus de secunzii Gabriel Manu și Cezar Zamfir, ajutați de preparatorul fizic Valentin Sinescu. Selymes nu a fost prezent la antrenament, deoarece s-a aflat la reunirea antrenorilor cu licența Pro, ce a avut loc la Casa Fotbalului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 02 August 2011
Stire din Sport : Eroii de la malul mării
Pagina a fost generata in 1.4745 secunde