Serena Williams i-a pus gând rău Simonei Halep

167
Serena Williams i-a pus gând rău Simonei Halep - ser-1523546029.jpg

Articole recomandate

Serena Williams spune că își intră  în formă, după concediul de maternitate iar următorul obiectiv al său este câștigarea turneului de la Madrid. Dacă planul Sereni va deveni realitate, totul va lovi direct în Simona Halep care are de apărat puncte importante. Simona a câștigat turneul de două ori, în 2016 și 2017. 


Americanca Serena Williams, 36 de ani, se pregătește intens pentru turneele din Europa de pe zgură. Fostul lider mondial a mărturisit într-un interviu pentru Bloomberg că își dorește foarte mult să-și recapete fizicul de dinainte de a deveni mamă.

"Partea mentală este una dintre cele mai importante componente ale jocului meu, dar și cea fizică este la fel de importantă. Acum câțiva ani mi-am dat seama pentru prima oară că trebuie să fiu mereu fit. Mi-am schimbat dieta, am făcut tot ce era nevoie. Iar acest lucru m-a motivat și mai mult", a spus deținătoarea a 23 de trofee de Grand Slam.


Americanca în vârstă de 36 de ani a jucat două turnee de la revenirea în circuit, Indian Wells, unde a pierdut în turul al treilea și Miami, unde a fost învinsă de la primul meci.

Următorul turneu pentru ea este cel de la Madrid, 5-12 mai, acolo unde principala favorită este Simona Halep, locul 1 WTA, relatează gsp.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.883 secunde