Sergio Ramos a fost suspendat de UEFA, după ce a recunoscut că a "trișat"

576
Sergio Ramos a fost suspendat de UEFA, după ce a recunoscut că a

Articole recomandate

Sergio Ramos, căpitanul echipei Real Madrid, a primit o suspendare de două meciuri în Liga Campionilor pentru că a forțat primirea unui cartonaș galben în cursul meciului cu Ajax Amsterdam, din prima manșă a optimilor de finală ale celei mai importante competiții continentale intercluburi, disputat pe 13 februarie în Olanda, a anunțat Comisia de disciplină a Uniunii europene de fotbal (UEFA).

În zona mixtă, după meciul câștigat cu 2-1 de Real, fundașul central a recunoscut că a acționat în mod voluntar pentru a fi suspendat la meciul retur cu Ajax, evitând astfel riscul unei eventuale suspendări în sferturile de finală.

"Adevărul este că, văzând rezultatul, aș minți dacă aș spune că nu mi-a trecut prin cap acest lucru. Nu este vorba de subestimarea adversarului, însă uneori trebuie să iei o decizie, iar eu asta am făcut", a spus Ramos.

Căpitanul madrilenilor a afirmat ulterior că declarația sa de la Amsterdam a fost înțeleasă greșit, însă oficialii UEFA au decis să-l suspende pentru două partide, astfel că internaționalul spaniol va rata prima manșă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, în cazul în care echipa sa va reuși să se califice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4556 secunde