Shakira cântă diseară imnul Campionatului Mondial

1340
Ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud va avea două "acte", fiind prevăzute festivități atât diseară, cât și mâine, când se joacă primele două meciuri.
Diseară, de la ora 21, pe stadionul din Orlando, în centrul orașului Soweto, are loc un concert, la care Shakira va cânta imnul oficial al competiției, "Waka Waka", alături de trupa sud-africană de pop Freshlyground. Printre invitați se numără cântărețul columbian Juanes, americanii Alicia Keys și John Legend sau vedetele africane Angelique Kidjo, din Benin, duo-ul Amadou & Mariam, din Mali, Gospel Choir, din Soweto.
Mâine, în prima zi a Cupei Mondiale, meciul de deschidere, dintre Africa de Sud și Mexic, programat la ora 17, pe arena Soccer City, va fi precedat de un spectacol de o jumătate de oră. Show-ul va fi asigurat de 2.000 de artiști și va fi condus de muzicianul Lebo M., născut la Soweto și producător al comediei muzicale de succes "Regele Leu".
Fostul președinte sud-african Nelson Mandela va petrece un sfert de oră pe stadion, după care se va întoarce acasă pentru a urmări meciul la televizor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3224 secunde