CSV 2004 Tomis - Dinamo București 2-3, în Cupa României la volei feminin

Și praful s-a ales de toate…

774
Echipa de volei feminin CSV 2004 Tomis Constanța a fost învinsă, cu scorul de 2-3, de Dinamo, în prima manșă a semifinalei de Cupă a României, anulându-și, practic, șansele de acces în marea finală.

Voleibalistele de la CSV 2004 Tomis și-au arătat limitele în partida cu Dinamo București, disputată, ieri după-amiază, la Sala Sporturilor. Formația constănțeană a pierdut cu 2-3 (25-19, 19-25, 25-14, 21-25, 11-15), după un meci în care a fost dominate la toate capitolele.
Deși au condus pe seturi în două rânduri, 1-0 și 2-1, "sirenele" nu au reușit să câștige, erorile elementare generând nedoritul deznodământ. Lipsa de comunicare între jucătoare, atacurile fără vlagă, preluările defectuoase, serviciile în fileu sau la doi-trei metri în afara terenului (!!!) i-au exasperat pe suporteri, l-au înnegrit de supărare pe antrenorul Alexander Boskovic și au redus aproape la zero șansele de acces în finală.
În timp ce Tomisul arăta ca o echipă debusolată, cu psihicul la pământ, Dinamo a stăpânit situația și a demonstrat că acel sec 3-0 administrat "sirenelor" în campionat nu a fost o simplă întâmplare.
În cealaltă semifinală, campioana CSU Metal Galați a trecut, scor 3-0, pe teren propriu, de VC Unic LPS Piatra Neamț. Manșa secundă este programată în data de 4 martie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.911 secunde