Cetate Deva - CS Tomis, în Liga Națională de handbal feminin

Șicanate, constănțencele vor să răspundă cu o victorie

305
Ultimele șase runde ale Ligii Naționale de handbal feminin se anunță incendiare, în condițiile în care nu mai puțin de șapte formații se bat pentru unul dintre locurile 3-5, calificante în cupele europene.
O asemenea poziție este râvnită și de CS Tomis (6, 21 p), echipa constănțeană susținând, astăzi, de la ora 18, în deplasare, meciul cu Cetate Deva (11, 15 p), contând pentru etapa a 21-a de campionat.
Duelul din teren este precedat de șicanele clubului gazdă, care a căutat să pună bețe-n roate dobrogencelor.
"Colaborăm foarte greu cu oficialii Cetății. Le-am transmis că dorim o poziție de antrenament la o oră rezonabilă, iar meciul să se desfășoare la prânz. Ne-au refuzat categoric, oameni răi", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul executiv al CS Tomis, prof. Traian Bucovală, care speră ca jucătoarele sale să treacă peste toate greutățile și să câștige: "Mergem la victorie, cele două puncte ne-ar ajuta mult să ne îndeplinim obiectivul. Ne așteaptă un joc greu, din toate punctele de vedere, le-am spus fetelor să aibă puterea de a depăși obstacolele de ordin psihic, să facă abstracție de galeria gazdelor. Asta e cheia succesului".
Pentru întâlnirea de la Deva, tehnicienii Dumitru Muși și Mircea Bucă nu au probleme deosebite de lot, singurele absențe certe fiind cele ale mai vechilor accidentate Georgeta Grigore, Anamaria Hamciuc și Mihaela Seifer.
"Suntem optimiști, ne dorim un rezultat bun, dar, indiferent de scor, campionatul se va juca până în ultima etapă", a adăugat profesorul Bucovală.
Celelalte partide ale rundei: KZN Slatina - HC Oțelul Galați, HC Zalău - HCM Roman, U Cluj - HCM Baia Mare, HCM Buzău - Oltchim Râmnicu Vâlcea, CSM Ploiești - HC Dunărea Brăila. Meciul Rapid București - Rulmentul Brașov, scor 34-46, s-a disputat în avans.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5118 secunde