Simona Halep a ajuns la Melbourne, pentru Australian Open. Primele sale declarații

138
Simona Halep a ajuns la Melbourne, pentru Australian Open. Primele sale declarații - simonahalep114597521211469992277-1483946913.jpg

Articole recomandate

Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, începe lunea viitoare, la Melbourne, iar Simona Halep este cap de serie numărul 4.

După parcursul nereușit de la Shenzen, unde nu a reușit decât o victorie, Simona Halep și-a luat o pauză pentru cel mai important turneu de tenis al anului, Australian Open.

"Îmi doresc să dau tot ce am mai bun în turneu și să petrec momente plăcute pe teren, fără să îmi stabilesc un obiectiv clar înainte. Sunt fericită să joc aici, îmi place să evoluez pe Rod Laver Arena. Am amintiri frumoase din acest turneu, la care am atins în două rânduri sferturile de finală. Sper ca anul acesta să mă autodepășesc, dar nu se știe niciodată", a declarat Simona Halep, la sosirea la Melbourne.


Simona Halep a jucat sferturi de finală la Australian Open în 2014 și 2015, însă anul trecut a pierdut încă din primul tur, în fața chinezoaicei Shuai Zhang.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4971 secunde