Simona Halep a revenit pe poziția a doua a ierarhiei mondiale

132
1
Simona Halep  a revenit  pe poziția a doua a ierarhiei mondiale - simonahalep-1440436154.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea româncă de tenis Simona Halep a urcat pe locul al doilea în clasamentul WTA, cu 6.130 puncte și a devansat-o pe rusoaica Maria Șarapova (6035 puncte). Românca se află pe locul secund și în ierarhia Road to Singapore, pentru calificarea la Turneul Campioanelor.

Simona Halep a pierdut finala de la Cincinnati în fața americancei Serena Williams, scor 3-6, 6-7 (5). Din păcate, constănțeanca s-a retras de la turneul de New Haven, pe care l-a câștigat în 2013.

"Îmi pare foarte rău că trebuie să mă retrag de la New Haven. Iubesc acest turneu și am amintiri minunate bineînțeles, pentru că am câștigat un titlu acolo. Am avut câteva săptămâni dificile din cauza cărora resimt o durere la piciorul stâng și nu pot să mă forțez să joc când sunt așa de aproape de US Open", a declarat Halep citată de site-ul WTA.

Comentează știrea

Amalia
25 august 2015
Oferta de munca

Liber la castiguri! Vrei cu adevarat sa castigi bani? Vrei mai multa siguranta pentru viitorul tau? Te asteptam in cel mai dinamic program de colaborare online la domiciliu, in timpul liber! Aici ai sansa unica si serioasa de a-ti completa rapid veniturile lunare! Trebuie doar sa ne contactezi cat mai repede posibil la adresa noastra de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Duminică, 23 August 2015
Stire din Sport : Doliu în lumea tenisului!
Pagina a fost generata in 0.5912 secunde