Simona Halep, Cetățean de Onoare al stațiunii Bușteni

144
1
Simona Halep, Cetățean  de Onoare al stațiunii Bușteni - simona-1393356685.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep a semnat, în stațiunea Bușteni, un contract prin care primește în folosință de la autoritățile locale un teren de 500 de metri pătrați, după ce, în luna decembrie, i-a fost conferit titlul de Cetățean de Onoare al orașului. 


Simona Halep a primit terenul de 500 de metri pătrați în baza "Regulamentului privind procedura de acordare a titlului de Cetățean de Onoare al orașului Bușteni", anunță Primăria Bușteni, într-un comunicat de presă. 
Constănțeanca a fost primită de primarul orașului, Emanoil Savin, cu pâine și sare, cu flori și a primit de la edil două torturi - unul în formă de rachetă de tenis, iar celălalt având forma trofeului câștigat în turneul de la Doha. 
Terenul primit de Simona Halep se învecinează cu terenuri primite de alți doi cetățeni de onoare ai orașului, Alina Dumitru și Ionuț Iftimoae. 
"Am văzut și terenul, mi-am văzut și vecinii și cu siguranță îmi voi construi o casă aici, ca să fac parte din Bușteni", a spus Simona Halep, citată de Mediafax. 
În ultimii ani, autoritățile din Bușteni au conferit titlul de Cetățean de Onoare mai multor personalități din diverse domenii, precum Corneliu Coposu, Grigore Vieru, Angela Gheorghiu, Ilie Năstase, Tudor Chirilă, Alina Dumitru, Adrian Mutu, Nadia Comăneci, Lucian Bute, Lucian Doroftei, Vasile Șeicaru. 
Conform regulamentului privind acordarea titlului de Cetățean de Onoare aprobat de Consiliul Local Bușteni în anul 2007, persoanele care primesc acest titlu și au vârsta de până în 40 de ani pot primi în folosință gratuită un teren pentru construcția unei locuințe dacă nu dețin terenuri sau imobile în Bușteni. 


Comentează știrea

Anonymous
26 februarie 2014
RESPECT SIMONA !!!

bine ca a devenit cetean de onoare la Busteni pentru sclavul asta de Mazare nu da 2 bani pe valorile locale. Simona nu vreo dansatoare la bara pe care pamblicarul asta de primar al nostru... sa fie dispus sa-i recunoasca meritele...Problema este ca MAZARE nu are pic de RUSINE !!! Mai nou exista dobitoci in orasul asta care-i fac pagini pe Facebook "Eu votez Radu Mazare!" .... Imi este scarba....Ca sa nu vorbim ca are foarte multi dobitoci in orasul asta care-l voteaza si vreo 100.000 de postaci pe telegraf care-l pupa-n varful organului genital... SPER CA ODATA CU RUPEREA USL SA-L VEDEM 25 DE ANI DUPA GRATII... CU TOT CU NICUSOR !!!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Februarie 2014
Stire din Sport : Hănescu, eliminat de Tsonga la Dubai
Pagina a fost generata in 0.5617 secunde