Simona Halep, în turul doi al turneului de la Toronto

333
Simona Halep, în turul doi al turneului de la Toronto - simonahalep-1312873307.jpg

Articole recomandate

Simona Halep, intrata pe tabloul principal dupa ce a trecut de calificari, s-a impus in fata Svetlanei Kuznetsova, numarul 15 mondial, la capatul unui joc de doua ore si 15 minute, cu 4-6^6-4^6-3. Aceasta este prima victorie pe care constanteanca de 19 ani o obtine in fata unei jucatoare din Top 15, potrivit sport365.ro.

Simona a avut mingi de break in debutului jocului, insa Kuznetsova a reusit sa-si tina serviciul pe tot parcursul primului set. Romanca si-a facut serviciul in primele patru game-uri ale intalnirii, insa in cel de-al cincilea nu a mai reusit acest lucru si rusoaica a inchis actul intai la patru.

Condusa cu 2-0 in mansa secunda, Halep a revenit si a realizat doua break-uri consecutive, trecand in avantaj, scor 3-2. Eleva lui Firicel Tomai a putut apoi sa tina break-ul in fata si s-a impus cu 6-4.

Decisivul a inceput cu trei break-uri, doua fiind realizate de constanteanca. Ea nu i-a mai lasat apoi adversarei sale nici macar o minge de break si a incheiat setul, castigat cu 6-3, cu un nou break.

Simona o va intalni in turul al doilea pe cehoaica Lucie Safarova, numarul 32 mondial. Pana acum, cele doua nu au mai fost adversare la simplu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5389 secunde