Simona Halep, în turul doi la Roland Garros. Cine este următoarea adversară

196
1
Simona Halep, în turul doi  la Roland Garros. Cine  este următoarea adversară - simona-1432483932.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis Simona Halep (nr. 3 WTA) s-a calificat în turul secund al turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului, după ce a învins-o, ieri, pe rusoaica Evghenia Rodina, în două seturi, scor 7-5, 6-4.

Finalistă, anul trecut, pe zgura pariziană, constănțeanca s-a impus după o oră și 16 minute, la capătul unei partide în care nu a forțat, apăsând accelerația doar când a trebuit.

Grație acestei victorii, Simona Halep și-a asigurat un cec de 50.000 de euro și 70 de puncte WTA, iar în turul al doilea o va înfrunta pe croata Mirjana Lucic-Baroni.

În vârstă de 33 de ani, o veterană a circuitului WTA, Lucic-Baroni (nr. 70 mondial) a învins-o pe sportiva din Constanța, anul trecut, în turul al treilea la US Open.

v v v

România mai are patru reprezentante pe tabloul de simplu feminin de la Roland Garros: Irina Begu, cap de serie nr. 30 (va juca împotriva americancei Bethanie Mattek-Sands), Alexandra Dulgheru (contra americancei Nicole Gibbs), Monica Niculescu (adversară îi va fi iberica Carla Suarez Navarro) și Andreea Mitu (împotriva franțuzoaicei Alize Lim). 

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Duminică, 24 Mai 2015
Stire din Sport : Simona Halep, meci important azi
Sâmbătă, 23 Mai 2015
Stire din Sport : "E un nou turneu, un nou obiectiv"
Pagina a fost generata in 1.2054 secunde