Simona Halep, învinsă de Serena Williams în finala Turneului Campioanelor

286
Simona Halep, învinsă  de Serena Williams în finala Turneului Campioanelor - halep-1414333022.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis Simona Halep a pierdut finala Turneului Campioanelor împotriva liderului mondial Serena Williams, scor 6-3, 6-0. Americanca și-a luat revanșa pentru înfrângerea obținută în grupă în fața constănțencei (scor 6-0, 6-2) și a câștigat, pentru a treia oară consecutiv, turneul.

De partea cealaltă, Simona Halep a participat pentru prima oară la Turneul de la Singapore, care încheie sezonul competițional de anul acesta. Constănțeanca a avut parte de un debut excepțional în partida cu Bouchard.

În cadrul acestui turneu, Simona a reușit cea mai mare victorie a sa în fața Serenei Williams. În meciul din semifinală, Simona a învins-o pe Radwanska, scor 6-2, 6-2, în timp ce Williams a câștigat partida cu Wozniacki, scor 2-6, 6-3, 7-6. Finala le-a adus din nou față-n față pe Williams și Halep, unde americanca s-a impus categoric, 6-3, 6-0.

Constănțeanca a reușit cea mai mare performanță a sa, fiind prima jucătoare din România care ajunge în finala Turneului Campioa-nelor, după ce Irina Spîrlea a ajuns de două ori în semifinale (1997 și 1998).

"Am avut o săptămână extraordinară la Singapore și țin să felicit organizatorii și sponsorii care au făcut posibil acest turneu uimitor. O felicit pe Serena pentru victorie, este cea mai bună și o felicit și pentru faptul că va termina anul pe primul loc în clasamentul WTA. Pentru mine a fost un vis să fiu aici și mulțumesc pentru susținere echipei mele, părinților mei și suporterilor", a declarat Simona Halep la ceremonia de premiere.

Finala competiției nu a schimbat cu nimic ordinea clasamentului WTA. Serena Williams încheie acest an pe prima poziție, în timp ce Simona Halep se clasează pe locul trei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 27 Octombrie 2014
Stire din Sport : Veste minunată despre Simona Halep!
Pagina a fost generata in 0.5423 secunde