Simona Halep își păstrează poziția în ierarhia WTA

132
Simona Halep  își păstrează poziția  în ierarhia WTA - simonahalep-1452533333.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea constănțeană de tenis Simona Halep se menține pe locul al doilea în clasamentul mondial WTA, chiar dacă nu a jucat în prima săptămână a noului sezon competițional.

Cu un total de 5.880 puncte, sportiva din Constanța are un avans de 600 de puncte în fața ibericei Garbine Muguruza (5.200 p), clasată pe locul al treilea. Serena Williams se află în fruntea ierarhiei, cu 9.945 puncte. Pe locul patru a urcat Agnieszka Radwanska (4.670 p), iar Maria Șarapova a coborât pe cinci (4.542 p).

A doua româncă din ierarhie este Irina Begu, care se clasează pe locul 31. Monica Niculescu a urcat un loc și este pe 38, iar Alexandra Dulgheru a făcut un salt de șapte trepte, până pe 62. Și Andreea Mitu este o poziție mai sus, pe 95.

În clasamentul de dublu, Monica Niculescu este cea mai bine clasată, fiind pe poziția 29. Monica a urcat patru locuri, după ce a câștigat trofeul probei de dublu de la Shenzhen. Irina a coborât un loc în ierarhia de dublu (31), iar Raluca Olaru a urcat unul (54).

v v v

Ieri, s-au aflat capii de serie de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

Simona Halep este cap de serie numărul 2, principala favorită fiind Serena Williams. Irina Begu, a doua reprezentantă a țării noastre, este a 29-a favorită.

Până atunci, Simona Halep debutează, astăzi, nu înainte de ora 9.00, la turneul de la Sydney, contra franțuzoaicei Caroline Garcia, în meciul contând pentru turul al doilea al competiției. Meciul va fi transmis de Digi Sport 2. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3934 secunde