Simona Halep, lăudată de antrenorul Serenei Williams

441
1
Simona Halep, lăudată de antrenorul Serenei Williams - serenawilliamsboyfriend-1428051035.jpg

Articole recomandate

Francezul Patrick Mouratoglou, antrenorul americancei Serena Williams, numărul unu în tenisul feminin mondial, a avut cuvinte de laudă pentru românca Simon Halep, după ce semifinala de la Miami, câștigată de americancă în trei seturi, cu 6-2, 4-6, 7-5.


'Simona progresează rapid și are o echipa extraordinară în jurul ei'', a afirmat Mouratoglou pe contul său de Twitter, într-un mesaj adresat australianului Darren Cahill, unul dintre consilierii Simonei. ''Vor mai juca una împotriva alteia de multe ori în viitor'', a mai scris Mouratoglou, care este și iubitul Serenei.


Mouratoglou a scris și un ''tweet'' adresat Serenei: ''Abilitatea de a câștiga în atât de multe situații și scenarii. Mândru de tine''.


Comentează știrea

costy
3 aprilie 2015
afaceri

Istoria omenirii este scrisă de cei care și-au propus scopuri mărețe și care au persistat cu îndârjire, uneori timp de ani de zile, până le-au atins. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea "Succesul în viață". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9376 secunde