Simona Halep pierde în turul 2 la Montreal şi este eliminată

195
Simona Halep pierde în turul 2 la Montreal şi este eliminată - halepinfrangere-1628776268.jpg

Articole de la același autor

De exact trei luni a avut nevoie cea mai bună jucătoare de tenis a României, Simona Halep, pentru a trece peste ruptura musculară suferită la Roma, pe 12 mai, iar revenirea în circuit a fost una care i-a dat speranțe.

Calificată direct în turul doi al turneului de categorie WTA 1000 de la Montreal, Simona Halep a fost serios testată de jucătoarea de pe poziţia 28 WTA, Danielle Collins, sportivă pe care o învinsese în singura lor dispută din carieră. Joi dimineaţa, constănţeanca în vârstă de 29 de ani nu a lăsat deloc impresia că vine după o perioadă aşa lungă de inactivitate. Deplasarea sa în teren a fost la cote foarte înalte, astfel că jocul defensiv a funcţionat foarte bine. Cum nici serviciul nu a dezamăgit, Simona a putut face faţă unei confruntări epice de aproape trei ore. Debutul meciului a fost unul foarte echilibrat, primele trei game-uri fiind decise la avantaj. Simona s-a impus cu 6-2, însă a cedat în parţialul al doilea. Collins s-a impus cu 6-4, iar în setul decisiv a controlat-o din punct de vedere psihic pe Simona.

Românca a părăsit terenul învinsă, după un meci care a durat 2 ore şi 55 de minute, 6-2, 4-6, 4-6, dar jocul prestat a transmis multe mesaje optimiste fanilor săi. Simona Halep, acceptată direct în turul al doilea, va primi un cec de 13.300 de dolari.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7107 secunde