România - Serbia, în Fed Cup, la București

Simona Halep: "Va fi greu să câștigăm cu 3-0"

512
3
Simona Halep:

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat, ieri, că nu crede că România se va putea impune în confruntarea cu Serbia, contând pentru play-off-ul celei de-a doua Grupe Mondiale, după primele trei meciuri, însă a precizat că scorul final nu are nicio importanță. 


"Va fi un meci foarte greu, mai ales că Ana Ivanovici a câștigat un Grand Slam și are experiență foarte mare. Sunt încrezătoare, cred că putem câștiga această partidă, dar sunt pregătită pentru un meci foarte greu. Nu putem să ne gândim la 3-0. Am încredere că putem câștiga și cu 3-2. Nu am o problemă cu scorul, o să lupt și vom vedea ce se va întâmpla acolo. Sunt sigură că și ele se vor pregăti foarte bine pentru acest meci, pentru că nimeni nu vrea să o ia de la început anul viitor la Budapesta", a spus Simona Halep.
Sportiva constănțeană a afirmat că nu își dorește ca meciul său cu Ana Ivanovici să fie la fel de greu precum cel avut anul trecut la Sofia. 
"Cu Ivanovici am avut și noroc, pentru că la Sofia am revenit de la 3-1 pentru ea în decisiv. Nu mai vreau un meci așa de greu și să revin în setul trei. Eu sunt oarecum încrezătoare, pentru că orice meci este deschis. Poate câștiga oricine la nivelul acesta. Sper ca publicul să îmi dea putere să aduc ambele victorii", a declarat Simona Halep, citată de Mediafax. 
"Nu am mai jucat acasă de mult timp, dar anul acesta avem două evenimente, pentru că avem și turneul WTA din vară. Este un eveniment foarte mare pentru țara noastră, nu cred că s-a mai jucat Fed Cup până acum în România. Trebuie să ne bucurăm cu toții", a explicat Simona Halep. 
Întâlnirea România - Serbia va avea loc sâmbătă și duminică, la Arenele BNR din București. Partida se va desfășura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu sunt programate sâmbătă, iar a doua zi se vor disputa celelalte două partide de simplu și meciul de dublu. 
Echipa care va câștiga întâlnirea va accede în a doua Grupă Mondială. 


Comentează știrea

AFACEREA TA
16 aprilie 2014
GHIDUL PENTRU AFACEREA TA

Iata cum Afacerea ta cu Ciuperci devine profitabila in doar 170 de zile si iti aduce la o micro-ferma de 100 mp amenajata pe 3 nivele, 80-100 kg ciuperci/mp/an, la 7-8 lei/kg obtii un profit de 23.000euro pe an. Pentru mai multe detalii vizitati:www.cultivareaciupercilor.ro

AFACEREA TA
16 aprilie 2014
GHIDUL PENTRU AFACEREA TA

Cum poti castiga 3000 de euro lunar crescand prepelite intr-un spatiu de numai 20mp? Iata cum Afacerea ta cu Prepelite devine profitabila in doar 60 de zile si iti aduce 1100 lei,la fiecare 125 lei investiti in productie. Detalii pe:www.crestereaprepelitelor.ro

futacu
16 aprilie 2014
halep

este ea buna ca jucatoare dar urata foame

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9165 secunde