Simona Halep, victorie de senzație. Ce spune constănțeanca despre următoarea sa aversară

153
Simona Halep, victorie de senzație. Ce spune constănțeanca despre următoarea sa aversară - halep-1490607827.jpg

Articole recomandate

Simona Halep s-a calificat în optimile turneului de la Miami după cel mai bun meci al său în 2017. Românca a trecut în două seturi de Anett Kontaveit (locul 112 WTA), scor 6-3, 6-0. 


La finalul partidei Halep s-a declarat mulțumită de prestația sa în confruntarea cu sportiva din Estonia și a vorbit și despre meciul următor în care o va întâlni pe Samantha Stosur.


"Sunt foarte fericită, cred că e cel mai bun tenis al meu în acest an. M-am bucurat de fiecare moment. Am vrut să fiu foarte agresivă, să stau aproape de linie, să iau mingea rapid și în urcare. Serviciul a funcționat chiar bine azi. De fapt, totul a mers bine pentru mine. M-am simțit ușoară pe teren și am putut alerga foarte mult. Va fi un meci dificil, o știu destul de bine (n.red. pe Samantha Stosur). Știu cum trebuie să joc cu ea. Va fi o provocare mare pentru mine. Vin după o pauză, nu am nimic de pierdut și voi încerca să dau totul, la fel cum am făcut azi, și să mă bucur de fiecare moment", a declarat Halep.

Halep, locul 5 în clasamentul WTA și cap de serie numărul 3 la turneul de la Miami, va evolua în noaptea de luni spre marți cu Samantha Stosur. Partida va începe în jurul orei 02:00, ora României.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7203 secunde