Motorul Oradea - SNC 5-0, în Liga I la fotbal feminin

Singure împotriva tuturor

417
Echipa de fotbal feminin SN Constanța a pierdut, scor 0-5 (0-3), partida susținută în deplasare, cu Motorul Oradea, întâlnire contând pentru etapa a 12-a a Ligii I.
Pe un teren transformat de ploaie în mocirlă și cu forțele diminuate după o deplasare epuizantă (14 ore petrecute în microbuz), fetele antrenate de Ion Zlate n-au reușit să scoată un rezultat favorabil, mai ales că arbitrul a acordat gratuit gazdelor un penalty încă din minutul 3.
"Parcă totul a fost împotriva noastră - vremea rea, spectatori, arbitri. Centralul a acordat lovitură de la 11 metri pentru Oradea la o fază jenantă, iar una dintre asis-tente, debutantă, a comis greșeli enorme, golul doi fiind marcat după un ofsaid de cinci metri, nesemnalizat. Săraca, ridica steagul când îi striga arbitrul. Ce mai, circ în bună regulă, râdeau și spectatorii din tribună", a declarat antrenorul Ion Zlate.
Tehnicianul constănțean a folosit formula de start: Claudia Niculae, Roxana Mîndru, Mihaela Tiba, Raluca Maxim, Roxana Matei, Maria Ghinea, Luana Ilie, Georgiana Ali, Denisa Florea, Iulia Ghimpu și Alexandra Lupu. Au mai jucat: Georgiana Patulea și Nicoleta Ifrim.
Orădencele au jucat destul de dur, motiv pentru care I. Ghimpu și R. Matei au părăsit terenul accidentate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6032 secunde