Divizia A1 de volei feminin / masculin, etapa a 17-a

"Sirenele" repetă partitura pentru euro-duelul cu Uralochka

1007
Echipa de volei feminin CSV 2004 Tomis Constanța este marea favorită a meciului cu IOR Bucu-rești, pe care îl joacă sâmbătă, de la ora 13.00, în deplasare, întâlnire contând pentru etapa a 17-a a Diviziei A1.
Aflate pe locul doi în clasament, "sirenele" antrenate de Alexander Boskovic și Constantin Alexe nu se pot împiedica, cel puțin teoretic, de modesta formație gazdă, care ocupă penultima poziție. Cu o victorie în Capitală, constănțencele vor egala la puncte (32) lidera Metal Galați și se vor menține în bătălia pentru primul titlu de campioană din palmares.
Celelalte partide ale rundei: CSM Focșani - SCM U Craiova, Dinamo București - CSM Sibiu, CSU Medicina Târgu Mureș - Penicilina Iași, VC Unic LPS Piatra Neamț - Știința Bacău. Partida U Cluj - CSU Metal Galați, scor 0-3, s-a disputat în devans.
Pentru CSV 2004 Tomis, meciul cu IOR constituie repetiția generală înaintea euro-duelului cu Uralochka NTMK Ekaterinburg (Rusia), din prima manșă a sfer-turilor de finală ale Cupei CEV, care va avea loc la Sala Sporturilor, în data de 17 februarie.
v v v
Campioana României la volei masculin, CVM Tomis Constanța, s-a deplasat la Târgu Mureș, unde înfruntă, sâmbătă, de la ora 16.30, în etapa a 17-a a Diviziei A1, pe localnica Torpi. Formația ardeleană a produs câteva surprize în actuala stagiune, dar, cu toate acestea, echipa lui Stelio De Rocco pornește cu prima șansă, mai ales că nu i se mai permite niciun pas greșit.
Celelalte partide ale rundei: CVM Brașov - SCM U Craiova, Știința Explorări Baia Mare - U Cluj, Dinamo București - Dacia Buzău, VCM LPS Piatra Neamț - Steaua București. Întâlnirea Unirea Dej - Remat Zalău a fost amânată pentru data de 16 februarie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2583 secunde