Sorin Bușu, promovat temporar în locul Elenei Frîncu

607
2
Începând cu data de 14.03.2012, activitatea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța va fi coordonată cu drept de semnătură de către Sorin Bușu, promovat temporar în funcția publică de conducere de director executiv adjunct, conform Ordinului Președin-telui ANST nr.303/13.03.2012, informează site-ul oficial al DJST Constanța.

În vârstă de 27 de ani, de profesie economist, Sorin Bușu nu este un nume cunoscut în sportul constănțean, deși spune că ar fi jucat fotbal la juniorii FC Farul. El era adjunctul Elenei Frîncu de aproximativ un an, venind la DJST de la Administrația Canalelor Navigabile Constanța.

Deși este membru PDL, Bușu spune că la Direcție nu se va face politică.

Comentează știrea

acelasi cetatean oripilat
14 martie 2012
rusine

ati sters articolul ,penibililor,credeti ca asa faceti bine orasului? cu toti cretinii de machidoni impaunati peste tot!credeam ca sunteti mai de soi,dar cred ca mazare e net superior.. cu un tata mafiot ,un pusti gauzar si tupeist cocotat unde nici el nu stie?

Aragorn
14 martie 2012
sa vedem...

Parca Napoleon a spus odata ca "nimic nu dureaza mai mult decit provizoratul"...totusi, sa mai asteptam...cu toate ca sincer sa fiu l-as prefera pe dl.Florin Constantin in aceasta functie - un fost rugbist al generatiei de aur a Farului nu are cum sa fie o numire rea in aceasta functie si cred ca ar face multe pentru sportul constantean...dar, om trai si om vedea...

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 Martie 2012
Stire din Sport : "Am fost mereu căpitan de echipă!"
Pagina a fost generata in 0.5219 secunde