Soția lui Schumacher rupe tăcerea, la șapte luni după teribilul accident în care a fost implicat pilotul de F1

122
Soția lui Schumacher rupe tăcerea, la șapte luni după teribilul accident în care a fost implicat pilotul de F1 - michaelschumacher123456-1405925393.jpg

Articole recomandate

Soția lui Michael Schumacher a tinut să le transmită un mesaj fanilor din toata lumea și să le mulțumească acestora pentru sprijinul lor. De asemenea, Corinna a anunțat că este increzătoare în șansele de revenire ale soțului ei, scrie Sport.ro.


"Acesta este un mesaj pentru toti cei care au urmarit cu pasiune sportul lui Michael, impreuna cu el, in toti acesti ani, si care l-au sustinut timp de șapte luni, departe de pista. Marele Premiu al Germaniei este ocazia perfecta sa va multumesc din inima pentru toate incurajarile si energia pozitiva pe care continuati sa i le trimiteti lui Michael. Trebuie sa va spun ca mesajele voastre de simpatie ne-au bulversat cu adevarat. E bine sa stim ca am trecut impreuna printr-o perioada foarte grea. Vine o faza care va cere probabil mult timp. Suntem increzatori ca timpul, ca in toti acesti ani in F1, va fi aliatul lui Michael in aceasta lupta", a scris Corinna Schumacher.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 21 Iulie 2014
Stire din Sport : RAPID are un nou PATRON
Pagina a fost generata in 1.5074 secunde