Spectatorii ar putea să se întoarcă pe stadioane. MTS pregăteşte un ordin privind condiţiile revenirii

545
Spectatorii ar putea să se întoarcă pe stadioane. MTS pregăteşte un ordin privind condiţiile revenirii - stadiongol-1612804960.jpg
Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, a avut, luni, o întâlnire cu ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, în scopul elaborării şi emiterii unui nou ordin comun care să reglementeze condiţiile revenirii spectatorilor la competiţiile sportive, potrivit Agerpres.


"La sediul Ministerului Sănătăţii a avut loc astăzi o întâlnire la care au participat ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, alături de subsecretarul de stat Cristian Ghiţă, în scopul elaborării şi emiterii unui nou ordin comun al celor două ministere", anunţă MTS pe pagina oficială de Facebook. Temele analizate în cadrul întâlnirii celor doi miniştri au fost:


- Posibilitatea implementării unor proceduri mai rapide şi mai puţin costisitoare pentru testarea sportivilor.
- Necesitatea de a crea un cadru clar pentru revenirea spectatorilor la competiţiile sportive, strict reglementat, astfel încât sănătatea participanţilor să nu fie pusă în pericol, precum şi condiţiile în care vom putea avea spectatori în tribune la meciurile din cadrul EURO 2020.
-Informare asupra stadiului în care se află procesul de vaccinare a sportivilor din loturile naţionale şi olimpice.


Competiţiile sportive din România se desfăşoară fără spectatori în tribune din primăvara anului 2020 din cauza pandemiei de COVID-19.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4025 secunde