Suat Ibraim:

"Sper ca noul președinte al FR de Box să fie mai puternic!"

202

Articole de la același autor

Vestea că Leonard Doroftei a demisionat din funcția de președinte al Federației Române de Box nu l-a impresionat foarte tare pe fostul arbitru constănțean Suat Ibraim, în a cărui opinie "Moșu" nu a fost în stare să gestioneze seria de conflicte parcă fără de sfârșit de la federație. 


"Boxul românesc străbate o perioadă de decădere. Nu mai sunt sportivi, nu mai sunt gale, nu mai există interes pentru fenomen. În schimb, există scandaluri, contestații, chiar arestări, precum în cazul «Galei Bute». Doroftei, din păcate, n-a reușit să țină piept problemelor. Poate că viitorul pre-ședinte va fi mai puternic și va scoate boxul din anonimatul în care se zbate astăzi", a declarat Suat Ibraim. 


Leonard Doroftei a anunțat că demisionează din funcție pentru că nu mai dorește ceartă și polemici, considerând că liniștea va ajuta acest sport să depășească problemele cu care se confruntă. Luna trecută, 67 de membri ai FR de Box au semnat o petiție prin care solicitau demiterea președintelui Leonard Doroftei. Acesta a preluat conducerea federației pe 23 noiembrie 2012. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4922 secunde