Proiectul "Petrece Vacanța la Mare", finanțat de ANST

Sport, concursuri și distracție, în taberele de la Eforie Sud și 2 Mai

1209
Sport, concursuri și distracție, în taberele de la Eforie Sud și 2 Mai - volei-1311692099.jpg
În perioada 1 iulie - 6 septembrie, Autoritatea Națională pentru Sport și Tineret derulează proiectul "Petrece Vacanța la Mare", iar Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța îl implementează în cele două centre de agrement, de la Eforie Sud "New Paradise" și 2 Mai.

Conform informațiilor furnizate de Elena Frîncu, director executiv al DJST Constanța, proiectul "Petrece Vacanța la Mare" vizează petrecerea sănătoasă a timpului liber în cele două centre de agrement, Eforie Sud și 2 Mai, pentru un număr de 1.500 de tineri.

"Prin petrecere sănătoasă, înțelegem derularea de competiții sportive, seri de proiecții filme, jocuri de animație socio-educativă pe plajă", a declarat, pentru "Litoral", Elena Frîncu.

O zi în tabără debutează cu înviorare începând cu ora 7.30 și continuă cu diferite jocuri desfășurate pe plajă, în intervalele permise, cum ar fi ștafeta învârtită, apa grea, plaja de foc, vaporașele, plaja minată. Activitățile sportive de plajă constau în turnee de beach-volei, fotbal pe nisip, fotbal american, tenis de masă și altele.

În penultima zi de tabără, se organizează concurs de Miss și Mister, iar în ultima zi, după tradiționalul foc de tabără, va avea loc festivitatea de premiere a tinerilor merituoși.

Serile sunt dedicate programelor de discotecă, unde se desfășoară diferite jocuri, pre-cum "Portocalele", "Ne strâmbăm în pas de dans", "Mumia înfășurată", "Plutoanele" etc.

v v v

Activitatea de animație este condusă, la Eforie Nord, de Marian Țuțuianu, consilier în cadrul DJST, iar la 2 Mai, de Diana Andrada Filipciuc, din partea Asociației Grupurilor Locale de Tineret Iași.

"Aceste activități vor fi desfășurate și pe parcursul celorlalte serii de tabără", a precizat Nicoleta Mardirosian, inspector Tineret DJST. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2421 secunde