Sport extern

339

Articole recomandate

Antrenorul Ruotolo, demis de la Livorno
Președintele clubului italian Livorno, Aldo Spinelli, a anunțat că tehnicianul Gennaro Ruotolo a fost demis, iar favorit să-l înlocuiască este Luigi Cagni.
Ruotolo a preluat pe Livorno de la barajul pentru promovarea din Serie B, dar oficialii grupării au fost nemulțumiți de rezultatele obținute în acest sezon. Tehnicianul nu avea nici licența necesară pentru a antrena în Serie A, fiind asistat de pe bancă de Vittorio Russo.
Livorno ocupă ultimul loc în campionat, iar în ultima etapă a pierdut cu 1-2 în fața lui Palermo.
"În acest moment, pot să spun doar că i-am spus președintelui Spinelli că sunt dispus să accept această provocare. Rămâne să decidă dacă sunt cel mai potrivit", a spus Cagni, care încă mai are o legătură contractuală cu Parma.
Liverpool a devenit alergică la baloane
Magazinul lui Liverpool a vândut pentru 10 lire sterline baloane pentru plajă, iar acum clubul a decis să nu le mai permită fanilor accesul pe stadion cu astfel de obiecte, după ce echipa a pierdut meciul cu Sunderland din cauza unui balon aflat pe teren.
Atacantul lui Sunderland, Darren Bent, a marcat împotriva lui Liverpool după ce mingea a fost deviată de un balon aflat în careu, acesta fiind aruncat din tribune. Liverpool va întâlni etapa viitoare, duminică, pe teren propriu, pe Manchester United. Magazinul online al grupării a vândut toate baloanele, iar oficialii sunt de părere că fanii lui United le-au cumpărat pentru a-și ironiza adversarii, urmând să nu le fie permis accesul în tribune în cazul în care dețin baloane.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 21 Octombrie 2009
Stire din Sport : "Sirene" prea sfioase
Miercuri, 21 Octombrie 2009
Stire din Sport : Alexandru Tudor, reținut de la delegări
Pagina a fost generata in 1.7425 secunde