Sport extern

172
Dennis Rodman, reținut de poliție
Fostul baschetbalist Dennis Rodman (48 ani) a fost reținut temporar de poliție, în Germania, unde participase la o petrecere privată, după ce a plecat de la hotelul în care a stat fără să plătească. Rodman le-a spus polițiștilor care l-au oprit pe o autostradă că se grăbea să prindă avionul.
Amenda primită de Rodman a fost de 1.700 de euro, în timp ce factura pentru petrecere și pentru hotel a fost de 3.400 de euro.

Bursă de 65 milioane la Pacquaio - Mayweather
Meciul de box dintre Manny Pacquaio și Floyd Mayweather ar putea avea o bursă de aproximativ 65 de milioane de dolari, aceasta fiind practic cea mai mare sumă din istoria pugilismului.
Manny Pacquaio vrea să îl întâlnească în ring pe Floyd Mayweather, după ce a devenit campion mondial, într-un meci mult așteptat de lumea boxului mondial. Echipa Yankees din New York și-a pus deja arena la dispoziție, cu o capacitate de 50.000 de locuri.

Benitez amenință
Antrenorul lui Liverpool, Rafael Benitez, a afirmat că va pleca de la echipă în cazul în care atacantul spaniol Fernando Torres este vândut pentru a acoperi o parte dintre datoriile pe care le are gruparea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6446 secunde