Sport extern

198
Inter nu-l dă pe Balotelli la Manchester City
Președintele lui Internazionale Milano, Massimo Moratti, a declarat că echipa sa nu este dispusă să-l vândă pe atacantul Mario Balotelli la gruparea engleză Manchester City, acolo unde este dorit de noul antrenor, italianul Roberto Mancini.
Balotelli, în vârstă de 19 ani, mai are contract cu gruparea din Serie A până în 2011, dar în acest sezon a fost titular în doar șase partide.

Meciul Wigan - Bolton, amânat din pricina înghețului
Meciul dintre Wigan și Bolton, programat inițial aseară, în etapa a 18-a din Premier League, a fost amânat deoarece spectatorii ar fi fost în pericol din cauza drumurilor și a parcărilor înghețate.
"În ciuda eforturilor depuse, zonele din jurul stadionului, nu sunt sigure pentru public", se arată într-un comunicat al clubului.

Luciano Moggi nu se teme de justiție
Fostul director general al lui Juventus, Luciano Moggi, a afirmat că nu se teme de sentința tribunalului în cazul "Calciopoli".
Un fost director al grupării, Antonio Giraudo, a fost condamnat la trei ani de închisoare, după ce a fost găsit vinovat de fraudă sportivă în acest scandal.
"Situația mea nu este înrăutățită după ultimele mărturii din procesul care are loc în Napoli. Mulți dintre martori sunt de partea mea. Dacă ascultați înregistrările, se înțelege clar că este vorba despre alte echipe, nu Juventus. Nu există nicio convorbire telefonică în care eu să-i cer unui arbitru să ne ajute", a spus Moggi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9959 secunde