Sport extern

202
Șahtior a dat șase milioane pe un mijlocaș brazilian
Șahtior Donețk l-a cumpărat cu șase milioane de euro pe mijlocașul brazilian Alex Teixeira, de la Vasco da Gama. Jucătorul în vârstă de 19 ani a semnat un contract pentru următorii cinci ani.
Alex Teixeira Santos s-a născut pe 6 ianuarie 1990 și a evoluat pentru Vasco da Gama în 52 de meciuri, în care a reușit 10 goluri. El a jucat și pentru echipele Under 15, 17 și 20 ale Braziliei, unde a reușit 21 de goluri în 57 de partide.

Vânzări de iarnă la Liverpool
Antrenorul lui Liverpool, Rafael Benitez, trebuie să renunțe în luna ianuarie la mai mulți jucători din lot, dacă vrea să obțină fonduri pentru transferul altor fotbaliști.
Tehnicianul vrea să-i vândă pe Ryan Babel, Andrei Voronin, Andrea Dossena și Philipp Degen, în cazul în care vor apărea oferte pentru ei.
Benitez trebuie să găsească și un înlocuitor temporar pentru Javier Mascherano, care este accidentat la genunchi, dar a fost și suspendat patru etape. Ar-gentinianul nu va putea evolua, din cauza accidentării, timp de trei săptămâni.
Un alt jucător accidentat, Alberto Aquilani, l-a vizitat pe medicul din Belgrad care l-a tratat pe Robin van Persie.

261 de fotbaliști bulgari, anchetați de Fisc
Fiscul bulgar a deschis o anchetă care îi vizează pe 261 dintre fotbaliștii profesioniști care evoluează în prima ligă, aproape jumătate din totalul jucătorilor legitimați la echipele bulgare din primul eșalon.
Jucătorii au mai fost controlați în trecut și s-a descoperit că nu au plătit impozite în valoare de patru milioane de euro. Unii fotbaliști câștigau 7.700 de euro pe lună și au declarat că primeau salariul minim, adică 110 euro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 23 Decembrie 2009
Stire din Sport : "Nu voi lăsa niciodată Dinamo la greu"
Pagina a fost generata in 1.5863 secunde