Concurs Sport extern

212
Sport extern - 5315a46ad298cacc423dd644bd8bf495.jpg

Articole recomandate

Fotbalistul Gaines Adams, mort la 26 de ani
Jucătorul echipei de fotbal american Chicago Bears, Gaines Adams, a decedat, duminică, la vârsta de 26 de ani, după un stop cardiac, din cauza volumului prea mare al inimii, a anunțat clubul său.
Fundașul a decedat într-un spital din Greenwood (Carolina de Sud), unde fusese transportat după ce a acuzat un stop cardiac.
Conform medicilor legiști, Adams avea inima prea mare, fapt care ar putea favoriza un stop cardiac. Niciun membru al familiei sale nu era însă la curent cu anomalia lui Gaines.
Fost jucător celebru în fotbalul american universitar, Adams fusese angajat de Tampa Bay, în anul 2007, și transferat la Chicago în octombrie 2009.

Fanii lui Manchester vor să protesteze
Asociațiile suporterilor lui Manchester United au anunțat că nu sunt de acord cu planurile proprietarilor grupării, care vor să se împrumute din nou pentru a plăti o parte din datoria de aproximativ 700 de milioane de lire sterline.
Câteva sute de fani s-au întâlnit sâmbătă, înainte de meciul cu Burnley, iar asociațiile de suporteri vor ca fostul fotbalist Eric Cantona să fie reprezentantul lor. Suporterii vor încerca să organizeze pe 10 martie un marș de protest înainte de meciul cu AC Milan din Liga Campionilor.
Un grup de suporteri a și afișat la ultimul meci un banner pe care scria "Iubim United, îl urâm pe Glazer (n.n. - proprietarul clubului)", mesajul fiind confiscat de stewarzi.

Ross Brawn are încredere în Schumacher
Șeful echipei Mercedes, Ross Brawn, a afirmat că germanul Michael Schumacher va avea unele probleme la începutul sezonului 2010 din cauza faptului că revine în competiția de Formula 1 după mai mult de trei ani, dar poate termina pe primul loc.
Schumacher s-a pregătit pe un monopost GP2, după care va avea aproximativ două săptămâni de antrenament cu mașina Mercedes, alături de colegul său de echipă, Nico Rosberg. Fostul campion mondial va putea testa pentru prima dată monopostul Mercedes pe 1 februarie, iar prima etapă a campionatului este programată pe 14 martie, în Bahrain.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 19 Ianuarie 2010
Stire din Sport : Senin se antrenează cu Farul II
Pagina a fost generata in 2.5941 secunde