Sport extern

210

Articole de la același autor

Carolina Kostner, campioană europeană la patinaj
Carolina Kostner, din Italia, a câștigat, sâmbătă, la Tallin, în Estonia, medalia de aur în proba feminină a Campionatului European de patinaj artistic. Kostner, care a devenit pentru a treia oară campioană europeană (după titlurile din 2007 și 2008), a acumulat 173,46 puncte și le-a devansat pe podium pe Laura Lepisto (Finlanda) - 166,37p și pe Elene Gedevanișvili (Georgia) - 164,54p.

Teroriștii ar putea lovi la meciul Anglia - SUA, de la Mondiale
Primul meci pe care-l va susține echipa națională de fotbal a Angliei la Campionatul Mondial din Africa de Sud, contra selecționatei SUA, ar putea fi o țintă importantă pentru gruparea teroristă al-Shabaab (care are legături cu al-Qaida). Meciul se va juca pe 12 iunie, la Rustenburg. În Africa de Sud sunt așteptați 25.000 de fani ai Naționalei Albionului.

A murit handbalistul Oleg Veliki
Handbalistul german de origine ucraineană Oleg Veliki, legitimat ultima oară la Hamburg, a murit la doar 32 de ani, răpus de cancer. Jucătorul era căsătorit și avea un copil de șase ani. Veliki are în palmares un titlu de campion mondial, cucerit în 2007, cu Germania, echipă pentru care a jucat de 38 de ori. Starea sănătății fostului handbalist s-a înrăutățit în 2008, iar de la jumătatea anului trecut sportivul nu a mai jucat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5483 secunde