Concurs Sport extern

181

Articole de la același autor

Roger Federer s-a impus la Australian Open
Tenismenul elvețian Roger Federer, cap de serie numărul unu, a câștigat, ieri, Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, după ce l-a învins în finală pe al cincilea favorit, britanicul Andy Murray, cu 6-3, 6-4, 7-6. La feminin s-a impus Serena Williams (SUA, nr. 1), care a dispus de Justine Henin (Belgia), scor 6-4, 3-6, 6-2. Proba masculină de dublu i-a revenit perechii Bob Bryan / Mike Bryan (SUA, nr. 1), învingătoare în ultimul act, cu 6-3, 6-7, 6-3, în fața cuplului Daniel Nestor (Canada, nr. 2) / Nenad Zimonjic (Serbia, nr. 2).

Tot cinci puncte distanță între Barca i Real
Distanța dintre Barcelona și Real Madrid, primele două clasate în Primera Division, se menține la cinci puncte (52 - 47) și după etapa a 20-a a întrecerii, în care ambele formații au înregistrat victorii. Barca s-a impus cu 1-0 (Pedro - min. 30) pe terenul lui Sporting Gijon, ajungând la 20 de meciuri fără înfrângere în campionat, în vreme ce Realul a învins cu 3-1 în fieful lui Deportivo La Coruna (Granero - min. 13, Ben-zema - min. 40, 90 / Riki - min. 87p).

Meciul Parma - Inter, amânat din cauza zăpezii
Partida FC Parma - Inter Milano, din etapa a 22-a a Serie A, care ar fi trebuit să se dispute ieri, de la ora 16, a fost amânată din cauza zăpezii abundente, fiind reprogramată pentru data de 10 februarie, de la ora 21,45. Gazonul stadionului din Parma nu este afectat de zăpadă, întrucât este protejat cu o folie, dar oficialitățile orașului au hotărât amânarea pentru siguranța spectatorilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.579 secunde