Concurs Sport extern

169

Articole de la același autor

Nadal a coborât pe locul patru
Tenismenul spaniol Rafael Nadal a coborât de pe locul doi pe poziția a patra în clasamentul mondial ATP, după ce s-a retras de la Australian Open, din cauza unei accidentări. Lider, cu 11.350 puncte, este în continuare Roger Federer, câștigătorul de la Antipozi. Elvețianul este urmat în Top 10 de: Novak Djokovic (Serbia, 8.310p), Andy Murray (Marea Britanie, 7.800 p), Nadal, Juan Martin del Potro (Argentina, 6.400p), Nikolai Davidenko (Rusia, 5.290p), Andy Roddick (SUA, 4.150p), Robin Soderling (Suedia, 3.375p), Jo-Wilfried Tsonga (Franța, 3.235p) și Marin Cilic (Croația, 2.970p).

Mancini a trecut de la Inter la Milan
Milan l-a împrumutat de la Inter, ieri, în ultima zi de mercatto, pe mijlocașul brazilian Amantino Mancini (29 ani). Împrumutul este până la finele sezonului, Milan având apoi prima opțiune pentru un transfer definitiv. Mancini, care a cunoscut consacrarea la AS Roma, pentru care a jucat între 2003 și 2008, nu a reușit să se impună la Inter.

Ahmed Hassan, cel mai bun la Cupa Africii
Ahmed Hassan, căpitanul echipei naționale de fotbal a Egiptului, care a câștigat Cupa Africii, după ce a învins în finală Ghana, cu 1-0, a fost desemnat jucătorul întrecerii. Echipa ideală a competiției: El Hadary (Egipt) - Bougherra (Algeria), Gomaa (Egipt), Mabina (Angola), Song (Camerun) - Fathi (Egipt), Ahmed Hassan (Egipt), Odemwingie (Nigeria), Gyan (Ghana) - Amado (Angola), Zidan (Egipt).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 02 Februarie 2010
Stire din Sport : Farul are probleme de lot în Antalya
Pagina a fost generata in 1.6765 secunde