Concurs Sport extern

190

Articole de la același autor

Liverpool l-a luat pe Milan Jovanovic
Liverpool s-a înțeles pentru un contract pe trei ani cu atacantul sârb Milan Jovanovic, care va primi în această perioadă 10 milioane de lire sterline. Ac-tualmente la Standard Liege, Jovanovic a semnat un pre-contract cu Liverpool și va veni pe "Anfiel Road" din vară. În acest sezon, sârbul a marcat 12 goluri în 23 de meciuri pentru Standard.

Chelsea, doar egal cu Hull
Liderul Premier League, Chelsea, nu s-a putut distanța la patru puncte de Manchester United, după ce nu a realizat decât un egal, 1-1, în restanța de pe terenul penultimei clasate, Hull City. Golurile au fost marcate de Mouyokolo (min. 29), respectiv Drogba (min. 42). În clasament, Chelsea e prima, cu 55 de puncte, iar MU, pe doi, cu 53.

Bode Miller vrea cinci probe la JO
Bode Miller, liderul echipei de schi alpin a SUA, vrea să participe la toate cele cinci concursuri de la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Vancouver, deși rezultatele de vârf l-au ocolit în ultimii ani. Miller, vicecampion olimpic la Salt Lake City la slalom uriaș și combinată, nu a mai câștigat un concurs de slalom uriaș din decembrie 2005.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 04 Februarie 2010
Stire din Sport : Se pune doar problema scorului
Pagina a fost generata in 1.6905 secunde